Станислав Ангелов-Пелето срази Северна Македония с две изречения, в Скопие го цитират


Станислав Ангелов-Пелето срази Северна Македония с две изречения, в Скопие го цитират
Снимка: БГНЕС

6202 0

Бившият национал Станислав Ангелов срази с няколко думи македонските футболни фенове и общественост, които се радват на факта, че освиркаха българския химн на мача Северна Македония - България снощи.

В ефира на БНТ Пелето заяви: "На мен лично ми е чудно как можеш да освиркваш химна на своите баба и дядо? Цялата тази работа е много странна, но пропагандата е много тежка". Тези думи на бившия футболист са били чути и от някои медии в РСМ и бяха цитирани в отделен материал на телевизия "Pressing".

Медията съответно публикува с нотка на гордост статия, в която се казва, че феновете на стадион "Тоше Проеки" са пели в един глас и са изпели на гостуващите фенове за Гоце Делчев и Питу Гули (български исторически герои, бел.ред.). Същевременно е отбелязано, че нашият химн е бил освиркан.

Не е ясно защо медията хвали местните фенове за споменаването на Делчев и Гули на стадиона, при условие че в специална статия е споменато, че българските привърженици са били "десетина". А ето как Бойко Борисов осъди съседите ни за грозната проява.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички