Емил Костадинов разкри изненадващата причина да се избере Ясен Петров пред Александър Димитров


Емил Костадинов разкри изненадващата причина да се избере Ясен Петров пред Александър Димитров
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2253 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов присъства на представянето на новия селекционер на националния отбор по футбол Ясен Петров. Освен това, Костадинов разкри причината, поради която Петров бе предпочетен пред считания за фаворит за поста Александър Димитров - треньор на младежкия национален отбор.

"Да си пожелаем късмет и дано нещата, които Ясен Петров мисли, да ги реализира. Да му пожелаем успех. На всеки треньор е даден шанс да развие своята визия за футбола. Една година е малък срок, но ние всички и той лично мисли, че ще вдигне нивото на националния отбор. Резултатите в началото не са важни, трябва да се вижда израстване.

Селекционерът на младежкия национален отбор прецени, че не е готов още. Затова говорих с Ясен и се разбрахме. Наистина трябва да се даде шанс на младите футболисти. Те имат качества. Това е първият селекционер досега, който се съгласи с всички условия, дано наистина той няма страх от предизвикателствата

 Има доста футболисти, които могат да се изберат, но трябва да имат качествата да носят националната фланелка. Всеки има любимци, но в крайна сметка треньорът избира кои да викне и всичко си зависи от футболистите. Да носиш националната фланелка, за мен е чест и всеки, който я носи, трябва да се държи добре не само на терена, но и извън него" - заяви Костадинов.

А Ясен Петров посочи целите пред националния отбор по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички