Душан Влахович: Поздравявам българите за добрата игра!


Душан Влахович: Поздравявам българите за добрата игра!
Снимка: Getty Images

3853 0

Голямата звезда на Сърбия Душан Влахович поздрави България за представянето им в европейската квалификация между двата тима вчера.

Той влезе като резерва и имаше една чудесна възможност да се разпише. Но вратарят на "лъвовете" Даниел Наумов не позволи това да се случи и европейската квaлификация завърши 2:2.

"Имаме много качествен тим и със сигурност можехме да решим това по-рано. В крайна сметка най-важното е, че се класирахме за Европейското първенство и трябва да превърнем това в навик, както казва нашият капитан Дуче Тадич.

Не само да отидем на Европейското, но и да бъдем отбор, който другите виждат като опасен съперник. Имаме сериозен селекционер, по-възрастни играчи, които имат сериозни кариери и играят от доста време заедно, гледаме да вземем максимално много от тях", започна той след ремито.

"Не знам какво стана в началото на второто полувреме, в този момент загрявах, за да вляза в игра. Футболът е странна игра, направиха две контри, вкараха два гола, бяха много ефективни. Поздравявам ги за добрата игра", каза той за съперника и второто полувреме.

Запитан дали е имало притеснение, когато резултатът стана 2:1 за България, Влахович заяви: "Не, когато допуснахме втория гол, понеже играя напред, бях с лице към целия терен. Видях лицата на момчетата и как веднага започнахме да се аплодираме, да си казваме, че е време да покажем кои сме.

И знаехме, че сега е моментът да излезем от ситуацията. Дори не знаехме какъв е резултатът в мача между Унгария и Черна гора, а и някой да е казал, аз не обърнах внимание", завърши футболистът на Ювентус. Капитанът на Сърбия също похвали българския тим. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички