Димитър Митов уверява за готовността на България срещу Танзания


Димитър Митов уверява за готовността на България срещу Танзания
Снимка: Колаж: SportLive.bg

366 0

Извиканият за първи път в националния отбор на България от Младен Кръстаич - Димитър Митов, се превръща във все по-основна част от "лъвовете". Повиквателните продължават и от Илиан Илиев, а днес стражът на шотландския Сейнт Джонстън говори пред български журналисти. 

България ще трупа подигравки, ако загуби

Късно снощи българската делегация пристигна в Баку, а днес се проведе и първото тренировъчно занимание, което беше тактическо. Новият селекционер държи много на разузнаването, а вратарят увери, че "лъвовете" вече са наясно със силните и слабите страни на съперника.

Коментарът на Митов

"Смятам, че тази среща с Танзания е мач като всеки друг, в който ние трябва да се подготвим максимално добре и да излезем и да се поздравим с успеха. През есента ни чакат мачовете в Лигата на Нациите. Не сме много запознати с противника, но затова е видеото. И ако изпълним тактическите указания на треньорското ръководство и се надявам да се поздравим с успех. 

Противникът разчита на физическо присъствие, но и ние го имаме. Просто трябва да сме по-добрия отбор в деня. Имаме футболисти, които могат да спечелят мача. По принцип всеки отбор си има силни и слаби страни, най-важното е ние как ще се представим. Обстановката в националния отбор, откакто аз съм тук, винаги е била добра. Настроението е на ниво, аз самият се чувствам добре", категоричен е дългогодишният вратар на Острова. 

Вижте кой добре познат съдия на България ще ръководи срещата!

Още: Димитър Митов бе титуляр в неуспешен опит за спасение на Сейнт Джонстън

Димитър Митов каза как България ще излезе от загубите

Димитър Митов и Валентин Антов запазиха оптимизма въпреки загубата от Иран

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички