Азерският талант Джейхун Нуриев очаква с нетърпение гостуването на България


Азерският талант Джейхун Нуриев очаква с нетърпение гостуването на България
Снимка: Колаж: SportLive.bg

486 0

Един от големите таланти на Азербайджан - Джейхун Нуриев, говори преди потенциалния си дебют за представителния футболен отбор на родината му. Страната е домакин на дебютното издание FIFA Series, а във втората си среща Азербайджан приема България. 

Азербайджан ще иска да задоволи публиката си

23-годишният футболист на столичния Зира Баку се изказа с уважение за "лъвовете" и подчерта, че очаква срещата с голямо нетърпение. Преди това страната му ще премери сили и с Монголия. 

Нуриев е с ляв крак, труден за пазене заради свое специфично водене на топката, но също така разчита много и на физическа мощ. Той е поливалентен и действа по двата фланга, но не е изключено срещу България да го видим и на върха на атаката. Срещата е насрочена за 25-и март, понеделник, от 18:00 часа и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Коментарът на Нуриев

"Като истински син на моята родина, една такава покана за националния отбор ме изпълва с гордост. За мен няма никакво значение дали играя приятелски или официален мач, ако съм сложил на гърдите националната фланелка.

С националния отбор моралът винаги е на висота. Гледал съм доста мачове на националния отбор на България и честно да ви кажа, този мач го чакам с много голям интерес. Но и за двама двубоя ще се настроим максимално сериозно", завършва футболистът.

Вижте защо България няма да проведе пълноценна подготовка преди FIFA Series!

Още: Сигнал до SportLive: Съдят национал на България, искан от ЦСКА - за немалка сума пари

ФИФА: България е по-силна от Танзания толкова, колкото Мали е по-силна от България

ФИФА инспектира България на 20-и март, Илиан Илиев и Кирил Десподов дават интервюта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички