Димитър Митов и Валентин Антов запазиха оптимизма въпреки загубата от Иран


Димитър Митов и Валентин Антов запазиха оптимизма въпреки загубата от Иран
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1231 0

Дебютантът в националния ни отбор по футбол Димитър Митов и Валентин Антов запазиха оптимизма въпреки поражението с 0:1 от Иран в контролна среща, играна на "Колежа" в Пловдив.

Мнението на Митов

Родният страж Димитър Митов, който е футболист на английския Сент Джонстън, направи своя дебют за националния отбор. Той не беше перфектния за него, но въпреки това той е останал доволен от това, което е постигнал.

"Горд съм, че успях да дебютирам за България. Получи се добър мач. Иран е добър отбор, създадоха ни доста проблеми. Играхме добре, но важно е да има резултати. Забравяме днешния мач. Пътуваме за Черна гора и ще направим всичко възможно да победим.

Трябва да се разбираме с момчетата, къде са техните силни страни, къде техните. Добре е, че тези грешки се получават в контрола и да не ги правим в контрола. Винаги може да играем по-добре. Смятам, че с тренировъчен процес ще се разбираме все по-добре", каза вратарят.

Коментарът на Валентин Антов

"Винаги може да се реагира по-добре и да се даде повече. Днес не бе добър мач за нас, можеше да играем по-спокойно. Не можахме да покажем това, което тренираме и се опитваме да изградим", заяви Антов.

"Не мисля, че е от уважение, понякога просто нещата не се получават. Трябва да се види след мача къде са грешките. Факт е, че не показахме добрата си страна".

"Имаме бързи футболисти, но и футболисти в центъра, които могат да задържат топката. Бяхме с различен състав, приятелска среща. Треньорът даде шанс и на други. Трябва да се комплектоваме за неделя. Нищо фатално не се е случвало, разбира се, не обичаме да си тръгваме със загуба. Трябва ни повече увереност", завърши бранителят.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Младен Кръстаич отчете липсата на положения за основната причина за поражението от Иран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички