Димитър Митов бе титуляр в неуспешен опит за спасение на Сейнт Джонстън


Димитър Митов бе титуляр в неуспешен опит за спасение на Сейнт Джонстън
Снимка: Gettty Images

618 0

Българският вратар Димитър Митов беше титуляр за шотландския Сейнт Джонстън при домакинското равенство 2:2 срещу Мадъруел в отложена среща от 9-ия кръг на шотландската Висша лига. Мачът беше дебют за новия мениджър на "светците" Крейг Ливайн, който пое работата преди два дни със задача да ги спаси от изпадане.

Тимът на Митов поведе с 2:0 на свой терен след едно полувреме игра след ранните попадения на Ники Кларк и Анди Консидайн в рамките на десет минути – 17' и 27'.

Гостите обаче изравниха през втората част благодарение на головете на Шейн Блейни в 68-ата минута и на Мика Биерет само след още 6'.

Така с 8 точки тимът на българския вратар остава на последното 12-о място, като с две повече пред тях са Рос Каунти и Ливингстън. Все пак утехата за Ливайн е, че продължава да има още един отложен мач, който би ги изкачил извън опасната зона.

Самият треньор призна след мача, че в отбора му са били уплашени да не се стигне до пълен обрат в оставащия четвърт час след изравняването на резултата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички