Димитър Илиев преди Литва: Очакванията ни са за победа


Димитър Илиев преди Литва: Очакванията ни са за победа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1382 0

Офанзивният футболист в селекцията на България - Димитър Илиев, призна, че отборът е в Литва с цел да победи.

Илиев коментира и тревното покритие, което в столицата Вилнюс е изкуствено и призна, че това не би трябвало да повлияе на концентрацията у "лъвовете" за визитата край Балтийско море.

"Очакванията са ни за победа. Надявам се да вкараме по-бързо гол. Мачът в София беше труден. Ако бяхме съумели да отбележим по-рано, нещата щяха да изглеждат различно. Тук Литва със сигурност ще бъдат по-различни. Ще изчакваме своя шанс. Да се надяваме, че ще отбележим по-рано", започна стрелецът.

"Относно терена мисля, че не е нещо ново. Някои сме играли повече на изкуствен терен. Аз в Полша съм играл доста на изкуствен терен. Аз съм тренирал на сгурия, но някои са имали повече възможност да тренират на изкуствен терен. Топката се движи по-бързо, но това не би трябвало да е проблем за техничен отбор. Естествено, че вече би трябвало да сме по-уврени. Аз съм убеден, че сме по-опасен отбор от Литва. В отбора има израстване и трябва да продължим тази възходяща линия", завърши Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички