От Албания не приемат мача с България за приятелски: Искаме да покажем, че се раздаваме във всяка среща


От Албания не приемат мача с България за приятелски: Искаме да покажем, че се раздаваме във всяка среща
Снимка: Getty Images

1202 0

Националният ни отбор по футбол все още се осъзнава от загубата от Литва насред София, докато Албания вече мисли за контролата със състава на Младен Кръстаич. От албанския тим бяха категорични, че това няма да е приятелска среща и ще търсят задължителен успех. В последния си мач победиха отбора на Чехия с 0:3.

Албания ще търси задължителен успeх срещу България

Казим Лачи и Ернест Мучи говориха пред медиите в навечерието на контролата с България, която ще се проведе във вторник на стадион "Ер Албания" от 19:00 часа.  "Имаме малко облекчение, защото това беше много важен мач за печелене на три точки и така да създадем разлика от основните ни съперници Полша и Чехия. Винаги сме на земята, още нищо не е свършило. Остават два мача за класиране за Европейското първенство. Да, вървим в правилната посока, но има още мачове", казва Лачи.

"Първата цел беше да се класираме за Европейското първенство. Сега като втора цел имаме първото място и ще се борим за това. С какъв състав ще играем срещу България ли? Този въпрос не към мен, но треньорът ни Силвиньо познава качествата на всички футболисти. Някои нямаме много минути, затова ви гарантирам, че срещата с България ще я приемем като официален двубой, допълва 27-годишният полузащитник на Спарта (Прага).

Според Муди този мач за тях не е приятелски, а със заряда на квалификационен. "Честно казано, не гледаме на този мач като на приятелски, а по-скоро на официален мач. Надявам се да играем максимално добре и да се представим максимално добре пред нашите фенове. Така че това ще бъде мач, в който ще се борим здраво и ще искаме да го спечелим. Искаме да покажем на хората, че във всяка среща се раздаваме до край. И така ще бъде и срещу България", обясни футболистът. Албания има голямо самочувствие, като в страната са на мнение, че изпреварват вече и Хърватия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички