Десподов: Готов съм да бъда лидер, ако съм капитан - ще се радвам

Кирил Десподов, който е под наем в Щурм Грац от италианския Каляри, говори след двубоя на националите ни срещу Чехия, спечелен с минималното 1:0. Победата спря негативната серия от 12 поредни мача без успех за България.

"Много съм щастлив. Време беше да победим един добър отбор. Днес играхме за Ивелин Попов. Заслужава го с това, което е направил за националния отбор. Готов съм да бъда лидер. Ако ми се гласува доверие, ще се радвам да бъда капитан на България. Това е огромна чест и голяма отговорност" - заяви Десподов.

Ивелин Попов: Хората около Боби Михайлов живуркат на гърба на футбола

Капитанът на България Ивелин Попов още веднъж потвърди категоричното си решение да се откаже от националния отбор. Футболистът на Ростов коментир...

Бързоногото крило призна още, че смяната му е била принудителна, защото ударът, който получи, е бил тежък и не се е чувствал на 100%. Съвсем обяснимо - далеч по-черноглед бе след загубата от Парагвай, когато призна, че няма поводи за усмивки вече дълго време. Вижте повече подробности, както и контраста от това му изказване - в този материал на SportLive.

 

Още по темата

Please select answer!