Лечков изуми с изказване: Михайлов още е президент на БФС, не знаех, че Ивелин се отказва

Йордан Лечков изуми с изказване след победата на националния ни отбор срещу Чехия в последната евроквалификация. Според него Борислав Михайлов продължава да е шеф на БФС, а по думите му става ясно, че не е наясно с решението на Ивелин Попов за отказването му от националния тим.

"Рано или късно ще има Конгрес. Не мога да кажа кога ще излезе решението на съда. Все още президент е Боби Михайлов. Настоящото ръководство е легитимно. Много се спекулира с устава. Днес на терена победиха момчетата. Показаха повече желание, повече хъс. Трябва да поздравим момчетата, че се сбориха и победиха", започна Лечков.

Малинов призна, че в отбора са останали шокирани от решението на Ивелин Попов

Националът на България Кристиян Малинов бе доволен от победата срещу Чехия, но и отправи специална молба след двубоя. А именно националите ни пол...

"Дори не знам какво е решението на Ивелин Попов. От вас разбирам, че се отказва. Откакто аз отговарям за националния отбор никой не се е мешал на треньора. Другата седмица имаме жребий - да видим с кого ще се паднем. Дано да успеем да се класираме. След като тези момчета показват добри игри и бихa Швеция и Холандия значи има хляб в тях"', обясни Лечков. Припомняме, че Ивелин Попов обяви своето решение на пресконференцията преди двубоя с Чехия, като заяви, че не би размислил.

Още по темата

Please select answer!