Попов: За мен няма връщане назад, дадох мнение кой трябва да бъде следващият капитан


Попов: За мен няма връщане назад, дадох мнение кой трябва да бъде следващият капитан
Снимка: БГНЕС

6621 0

Ивелин Попов сподели, че няма шанс да продължи да играе за националния отбор, тъй като е дал дума. Капитанът на България изигра последния си мач с националния отбор при победата срещу Чехия с 1:0.

"Усмивката е от щастие и удовлетворение. Радвам се, че успяхме да победим и такъв съперник като Чехия. Това е мач на национално ниво и никой не може да си позволи да дойде отпуснат. Няма шанс да продължа. Дал съм дума, колкото и да е тежко. Дал съм дума и връщане назад няма", категоричен бе Попов.

"Вчера съм казал моето мнение кой трябва да бъде следващият капитан на България. Казал съм моето мнение. Не искам да се водят спекулации. Те са три-четири имена. Говорих си и с Десподов. Той ще трябва да бъде един от хората, който да води отбора. Той ще е един от хората, който ще води целия отбор. Радвам се, че победихме“, допълни Попов.

"Победите винаги са ме радвали, загубите винаги болият. Изпусната дузпа от Малта е най-тежкият момент. Успях да го превъзмогна. Семейството също пострада много от това заради мен. Преодоляхме го, но помня предимно хубавите моменти. Радвам се, че съм работил с много големи треньори. За някои не съм бил перфектният съотборник. Викам, понякога псувам". 

А какво заяви Георги Дерменджиев след първата ни победа в квалификациите за Евро 2020 - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички