Десподов: Вече 12 мача не можем да се усмихнем, това е катастрофално

Крилото на българския национален отбор Кирил Десподов призна, че дългата серия от мачове без победа няма как да не тежи на футболистите. Бившият футболист на ЦСКА опроверга слуховете, че е бил контузен.

не съм контузен, второто полувреме 
на всички ни тежи много, 12 мача не можем да се усмихнем, това е катастрофално
Тежи ни многоКрилото на българския национален отбор Кирил Десподов призна, че дългата серия от мачове без победа няма как да не тежи на футболистите. Бившият футболист на ЦСКА опроверга слуховете, че е бил контузен.

"Напълно съм здрав. Не съм бил контузен. Не знам откъде тръгна този слух, но аз съм напълно готов за игра. През второто полувреме играхме по-силно и създадохме повече положения от противника", започна Десподов.

Кошмарен дебют за Дерменджиев и мач №12 без победа за България

Българският национален отбор по футбол записа 12-ти пореден мач без победа. "Лъвовете" претърпяха загуба с 0:1 в контрола срещу Парагвай на ...

"На всички ни тежи много. Вече 12 мача не можем да се усмихнем след края. Това е катастрофално. Може и да има напрежение, но аз не се страхувам и винаги се раздавам докрай. Все пак играя за България", добави крилото на Щурм Грац.

А какво каза Дерменджиев след загубата в неговия дебют като селекционер на България - вижте в този материал на SportLive.bg

 

 

Още по темата

Please select answer!