Ивелин Попов: Хората около Боби Михайлов живуркат на гърба на футбола

Капитанът на България Ивелин Попов още веднъж потвърди категоричното си решение да се откаже от националния отбор. Футболистът на Ростов коментира още и тежката ситуация в БФС и националния отбор.

Попов намекна, че не е в добри отношения с вицепрезидента на централата Йордан Лечков, с когото не е говорил за своето оттегляне. Играчът изяви желание скоро отново да се завърне в представителния тим, но вече като треньор.

Лечков изуми с изказване: Михайлов още е президент на БФС, не знаех, че Ивелин се отказва

Йордан Лечков изуми с изказване след победата на националния ни отбор срещу Чехия в последната евроквалификация. Според него Борислав Михайлов пр...

„След загубата срещу Косово реших да се откажа. С Англия беше доста разочароващ - загуба с 0:6, скандали, нерви, но решението си го бях взел. Най-неприятният момент ми е изпуснатата дузпа с Малта. Имаше критики, обиди, тежест в гърдите, срам, но го превъзмогнах", заяви Попов.

„Вчера благодарих на Борислав Михайлов, давал е премии, осигурявал е удобства. Според мен хората около него живуркат на гърба на футбола. Лечков няма как да трови атмосферата, защото идва на базата и си тича отстрани. Питайте го него дали е нормално да не знае за отказването ми. Аз с него не съм говорил. С Михаил Касабов и Борислав Михайлов да, но с него не", разкри капитанът.

А кой, според Попов, трябва да бъде следващият капитан на българския национален отбор - четете в този материал на SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!