Ивелин Попов: Хората около Боби Михайлов живуркат на гърба на футбола


Ивелин Попов: Хората около Боби Михайлов живуркат на гърба на футбола

4445 0

Капитанът на България Ивелин Попов още веднъж потвърди категоричното си решение да се откаже от националния отбор. Футболистът на Ростов коментира още и тежката ситуация в БФС и националния отбор.

Попов намекна, че не е в добри отношения с вицепрезидента на централата Йордан Лечков, с когото не е говорил за своето оттегляне. Играчът изяви желание скоро отново да се завърне в представителния тим, но вече като треньор.

„След загубата срещу Косово реших да се откажа. С Англия беше доста разочароващ - загуба с 0:6, скандали, нерви, но решението си го бях взел. Най-неприятният момент ми е изпуснатата дузпа с Малта. Имаше критики, обиди, тежест в гърдите, срам, но го превъзмогнах", заяви Попов.

„Вчера благодарих на Борислав Михайлов, давал е премии, осигурявал е удобства. Според мен хората около него живуркат на гърба на футбола. Лечков няма как да трови атмосферата, защото идва на базата и си тича отстрани. Питайте го него дали е нормално да не знае за отказването ми. Аз с него не съм говорил. С Михаил Касабов и Борислав Михайлов да, но с него не", разкри капитанът.

А кой, според Попов, трябва да бъде следващият капитан на българския национален отбор - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама