Дерменджиев потвърди за отказа на Ивелин Попов да се завърне в националния отбор


Дерменджиев потвърди за отказа на Ивелин Попов да се завърне в националния отбор
Снимка: БГНЕС

2049 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев потвърди, че Ивелин Попов няма да се завърне в тима. Бившият капитан на "лъвовете" се отказа след европейската квалификация с Чехия, като Дерменджиев се опитваше да го разубеди, но без резултат. 

"На Ивелин му прави чест и трябва да му благодарим за отделеното време в националния. Той е конкретен и изпълнява заръката си. Имахме приятелски разговор с него, в който той държи на това, което каза. Трябва да му благодарим затова, което направи през целия си период в националния отбор", заяви селекционерът пред Diema Sport.

Според него от УЕФА са взели най-адекватното решение, а именно да отменят баражите, а и Европейското първенство за догодина. "В една такава обстановка целите си остават същите, но нека първо да се нормализира ситуацията. Ние ще се нагодим оттам насетне и ще трябва да сме готови за момента, в който УЕФА определи датите“, завърши Дерменджиев. Всичко най-важно след срещата на УЕФА четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички