Дерменджиев потвърди за отказа на Ивелин Попов да се завърне в националния отбор


Дерменджиев потвърди за отказа на Ивелин Попов да се завърне в националния отбор

1351 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев потвърди, че Ивелин Попов няма да се завърне в тима. Бившият капитан на "лъвовете" се отказа след европейската квалификация с Чехия, като Дерменджиев се опитваше да го разубеди, но без резултат. 

"На Ивелин му прави чест и трябва да му благодарим за отделеното време в националния. Той е конкретен и изпълнява заръката си. Имахме приятелски разговор с него, в който той държи на това, което каза. Трябва да му благодарим затова, което направи през целия си период в националния отбор", заяви селекционерът пред Diema Sport.

Според него от УЕФА са взели най-адекватното решение, а именно да отменят баражите, а и Европейското първенство за догодина. "В една такава обстановка целите си остават същите, но нека първо да се нормализира ситуацията. Ние ще се нагодим оттам насетне и ще трябва да сме готови за момента, в който УЕФА определи датите“, завърши Дерменджиев. Всичко най-важно след срещата на УЕФА четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама