Бербатов се извини на националния отбор заради драмите в БФС


Бербатов се извини на националния отбор заради драмите в БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1028 0

Бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов поднесе извиненията си към настоящия А тим на България заради т.нар. "война в БФС". Той призна, че случващото се между него и екипа му и Борислав Михайлов и неговите сподвижници вероятно е разконцентрирало националите. Преди няколко дни "лъвовете" загубиха от Катар в контрола и вече 19 мача нямат победа като гост.

"Момчетата от националния отбор нямат вина за случващото се в БФС, може би всичко това ги разконцентрира, за което им се извинявам. Ние сме малка страна, трябва да се опитаме да градим български футболисти. Всичко това ще отнеме над 10 години. Видяхме резултатите от другата стратегия, която е 16 години. Не сме се класирали на нито едно първенство. Нужно е търпение. Ако имаш личната амбиция, ще се развиваш. Пожелавам успех на момчетата", коментира той пред БНТ.

"Цял живот опитвам да правя нещата по моя начин. Сега след кариерата ми също опитвам да правя нещата по моя начин, заедно с екипа, който имам, разбира се, и се опитвам да убедя хората, че това, което правим е правилно и това е начинът. Не съм си представял, че ще е толкова трудно. Ситуацията е абсурдна и тъжна, но, за съжаление, сме стигнали дотук и продължаваме да се борим с всички законови мерки. Нещата трябваше да бъдат различни. Има една поговорка, че „власт не се дава, а се взима“. Не е хубаво да се каже и подобно нещо, но ситуацията е такава", допълни футболната легенда. А ето как се отнесоха най-високопоставените в БФС към националния отбор след резила срещу Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички