Борислав Михайлов с коментар за Димитър Бербатов и Красен Кралев след победата на България


Борислав Михайлов с коментар за Димитър Бербатов и Красен Кралев след победата на България
Снимка: БФС

2881 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов изгледа на живо победата на България срещу Литва на стадион "Васил Левски" и на излизане от съоръжението се спря пред журналисти. Той заяви, че успехът е важен за самочувствието на "лъвовете":

"Беше хубаво да победим за самочувствието на младите момчета, защото вкараха много агресия и желание за победа. След толкова престижен равен мач срещу Италия е трудно да се събереш. Браво на момчетата! Много рядко сме в ролята на фаворити. По-добре е да сме аутсайдери. Събираме точка по точка и накрая ще смятаме математически", каза той.

Помолен да разкрие дали се е видял с Димитър Бербатов, който е кандидат за неговия пост и също беше на стадиона, Михайлов заяви следното:

"Не сме разговаряли с Димитър Бербатов, даже не съм го видял къде е бил".

Преди дни пък Красен Кралев написа мнение в профила си в една от социалните мрежи, според което ако е зависело от бившия вратар на България, Ясен Петров никога е нямало да стане треньор на тима. Ето какво отговори Михайлов:

"Не искам да коментирам който и да е където и да е в неговите собствени сайтове. Много съм доволен от Ясен и го поздравявам за това, което прави. И без интриги повече", призова шефът на Българския футболен съюз.

Самият Ясен Петров бе доста емоционален след победата срещу Литва - ето какво каза той пред камерите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички