Боби Михайлов с усмивка на лице: Важна е играта, защото нямаме шанс да се класираме


Боби Михайлов с усмивка на лице: Важна е играта, защото нямаме шанс да се класираме
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3160 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов беше в много добро настроение след равенството 1:1 между Италия и България - първа точка за "лъвовете" в официален мач на територията на "скуадра адзура". 

"Най-много ме радва играта и спокойствието срещу европейския шампион. Това им казах в Бояна, че този мач е да се покажат и да премерят сили с най-добрите, за което им благодаря.

Един президент и един треньор и играчи винаги се надяват на добри резултати, но това е добър успех във важен мач за отбора. Всички знаем, че няма да можем да се класираме. Трябва да работим с младите, имат своето бъдеще и с Италия се играе така. Вече има мачове, в които трябва да побеждаваме”, започна Михайлов.

"Сега забравят за Италия, но мачът с Литва, въпреки че групата е толкова силна, е важен. Трябва да се търси добра игра, тъй като нямаме шанс да се класираме и да върнем хората по стадионите, въпреки че още сме в пандемия", каза още Михайлов, въпреки че на теория България има шанс дори да спечели групата. 

"Спокойствието и самочувствието, с което играха, ми харесва. Играхме на контраатака, а Италия имаше доста положения, но вратарят се справи много добре, както и защитата. Има атмосфера в отбора, момчетата са млади. Това е заслуга на момчетата и треньорите, работата не става за един ден. Аз се радвам, ако мога и съм донесъл късмет на отбора, ще бъда радостен”, завърши щастливият президент на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички