Емоционален Ясен Петров: Изля се много негативизъм върху България


Емоционален Ясен Петров: Изля се много негативизъм върху България
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3245 0

Старши треньорът на България Ясен Петров постигна първия си успех начело на националния отбор и бе много щастлив след края на двубоя срещу Литва.

Пловдивския Джанини трудно сдържаше сълзите си и заяви, че е очаквал труден мач, но атмосферата е била прекрасна и отборът заслужено се е поздравил с трите точки:

"Знаех, че ще е много трудно. Момчетата много искаха тази победа. Мисля, че се представихме на добро ниво срещу отбор, който няма какво да губи. Атмосферата е наистина прекрасна и мисля, че този отбор има бъдеще. Днес си заслужихме точките", каза той след края на мача.

"Две години нямахме победа и успяхме да я постигнем. Надявам се да бъдем подкрепени още повече, защото тези момчета заслужават. Изля се много голям негативизъм върху националния отбор. Нашето желание е да донесем радост с точки и победи. Днес направихме една крачка. Гордея се от работата, която върша в момента. Мисля, че контролирахме играта", добави още Ясен Петров.

Как се разви самата среща между България и Литва, в която Кирил Десподов се отчете с три големи пропуска, но и даде асистенцията за гола - можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички