Борислав Михайлов стъпи на стадион "Васил Левски", там са и Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров


Борислав Михайлов стъпи на стадион "Васил Левски", там са и Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2534 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов вече зае своето място на трибуните на стадион "Васил Левски"! 

В 19:00 ч. започва мачът от световните квалификации между България и Литва...

За последно легендарният вратар на "лъвовете" изгледа прословутия двубой срещу Англия на 14 октомври 2019 г., който завърши катастрофално за нас - 0:6.

След тази среща се разрази световен скандал заради расистките скандирания на част от феновете, а впоследствие Михайлов подаде своята оставка, след като Бойко Борисов го призова да го направи.

По-късно стана ясно, че тримата кандидати за управленските места в БФС - Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров също ще бъдат на трибуните! Бившият централен нападател заяви следното:

"Ние сме тук, за да подкрепим отбора. Не мисля, че има какво да си казваме с Борислав Михайлов, ако се засечем на трибуните. Лицемерие и говорене зад гърба не са ни нужни. Винаги има неприятни моменти, но това се случва, когато се води надпревара за някакъв пост", бяха думите на Бербатов.

Старши треньорът на нашия отбор е направил 3 промени в своя състав и е сменил схемата на игра за мача с Литва - подробности за избора на Ясен Петров четете тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички