Борислав Михайлов обясни защо няма да има мач България - Аржентина и разкри за друг звезден съперник


Борислав Михайлов обясни защо няма да има мач България - Аржентина и разкри за друг звезден съперник
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2217 0

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, потвърди информацията защо е бил отказан приятелски мач срещу звездния отбор на Аржентина. Той съобщи и за евентуален такъв с не по-малко именития тим на Германия, който ще бъде в чест на 100-годишния юбилей съюза, управляващ родния футбол.

Президентът на БФС говори пред медиите, поради откриването на нов футболен терен в Елин Пелин, който е изграден с пари от централата. 

"Нямаше как да играем с Аржентина, тъй като ни предложиха това да се случи по време на мачовете ни за Лигата на нациите. Нямаме право да изиграем три двубоя в рамките на пет дни. Знаете, че имаме мачове с Гибралтар и Черна гора", заяви Михайлов.

"Уреждаме мач с Германия по случай 100-годишнината на БФС и националния отбор на България. Ще поканим почти всички федерации и големи шефове във футбола. Само, че трябва да се съобразим с календара", допълни още той.

Ето как Михайлов оцени българското първенство

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички