Борислав Михайлов отсече: Ние стадиони не правим, дано до 1-2 години докарам европейски финал тук


Борислав Михайлов отсече: Ние стадиони не правим, дано до 1-2 години докарам европейски финал тук
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3328 0

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, коментира наболелия проблем с окаяното състояние на стадионите у нас. Централата откри нов терен в Елин Пелин, докато тези на професионалните ни тимове са почти напълно негодни за употреба. Въпреки това, Михайлов разкри за големи амбиции и дори приемане на финал от голям форум у нас.

"Няма футболен съюз в света, който да е направил стадион, това е работа на държавата, но се надявам скоро да имаме хубав голям стадион. В Пловдив два са напът. Работата с двата стадиона на Ботев и Локомотив върви добре. Стадионът на Черно море във Варна - също", заяви той пред медиите.

"Да се надяваме до една-две години да има стадион, с който можем да участваме и да мога да докарам тук финал за Суперкупа или Лига на конфедерациите (б.р. конференциите).

Футболът е най-популярният спорт. В по-голямата му част е професионален, но липсва голяма инфраструктура към момента, да. Стадион “Пловдив” ми е голяма болка. Там също може да се направи добре реконструкция и инвестицията да не е толкова голяма. Чашата е добре направена, бетонът си стои, теренът е добър, защото никой не влиза. Трябва да се сложат седалки", допълни още президентът на БФС.

Ето защо е отказан мач България - Аржентина и кой колос може да срещнат родните национали

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички