Борислав Михайлов: Първенството е много интересно, има яки мачове, ЦСКА и Левски изиграха хубав двубой


Борислав Михайлов: Първенството е много интересно, има яки мачове, ЦСКА и Левски изиграха хубав двубой
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2216 0

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, сподели мнението си относно качеството на родното първенство, както и това на националния ни отбор. Пред медиите той разкри и действията, които екипът му предприема за вдигане нивото на футбола у нас.

"Предстоящите мачове на националния отбор са важни за самочувствието на отбора - Да видят как ще се стиковат с новите треньори. Пробваме всичко, привличаме чужденци и в съдийството, и в треньорството. Пробваме всякакви начини да им вдигнем желанието и мотивацията, въпреки че не е сериозно да трябва някой играч да го мотивират, когато идва в националния отбор. Решението за имената на повиканите винаги си е било само на старши треньора", заяви Михайлов.

"Опитваме се хем да се класираме, хем да подмладяваме. Двете не може да станат едновременно. Надявам се с тези четири мача - сега и октомври контролите, селекционерът да направи анализ с какво разполага. След като бях безкрайно разочарован от последните мачове на националния отбор, казах че няма да получават повиквателни в тези мачове, а ще получат някакъв бонус при добре свършена работа в четирите мача".

Президентът на БФС коментира и качеството в родния елит, както и изминалото Вечно дерби и от какво е останал доволен след него.

"Според мен първенството е много интересно, голяма конкуренция, яки мачове. Много хубав мач се получи между Левски - ЦСКА, много съм доволен от поведението на публиката", допълни още той.

Междувременно Михайлов разкри защо е отхвърлен мач България - Аржентина и разкри за потенциален звезден съперник на родните национали

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички