Бивш футболист и треньор на Левски за протеста: Това беше инсценировка на полицията, политиците яхнаха БФС


Бивш футболист и треньор на Левски за протеста: Това беше инсценировка на полицията, политиците яхнаха БФС
Снимка: Alexandar Karamfilov / LAP.bg

1660 0

"Това беше инсценировка на полицията, защото много по-лесно щеше да им бъде, ако публиката бе на стадиона. Тогава щеше да има по-голям контрол" - това заяви Емил Велев пред "Тема Спорт" по повод случилото се на протеста срещу Българския футболен съюз.

"Нямаше какво да се случи, да се палят кофи и т.н. Всичко се вижда. Според мен го направиха нарочно. Беше предизвестено и знаехме, че ще се стигне дотам. За мен хората, които са отговорни за това нещо в центъра на София, са от полицията. Нямаха право да го направят по този начин", обясни още бившият футболист и треньор на Левски и продължи по темата:

"Протест с провокации винаги има. Не съм виждал друг начин. Да не се правят сега на ощипани девици. Полицаи са и когато има такива неща, трябва да взимат мерки. По-лесният вариант бе публиката на стадиона. Ще викат за оставка и други неща, но какво от това. Феновете са за това, да скандират, но нямаше да има такива идиотщини...".

"Излязоха 1 600 полицаи. Кой им плаща? Народът. Струпаха се за какво? Да набият 5-6 човека, да им изгорят един бус за 20 000 лева и да кажат, че са си свършили работата. Но тази простотия е отдавна, а не отсега. А и политиците яхнаха БФС. Не искам да защитавам Борислав Михайлов, но когато националният отбор побеждаваше, всички искаха да се снимат с играчите, а сега от осанна до разпни го", завърши Кокала.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Само в SportLive! Емил Велев - Кокала жегна Лечков и отсече: Националите ни не са параолимпийци! Вечно трябва да сме благодарни на Израел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички