Ас на Сърбия: Мачът в Разград е сред най-важните и няма да е леко


Ас на Сърбия: Мачът в Разград е сред най-важните и няма да е леко
Снимка: Getty Images

1342 0

Крилото на Сърбия и Ювентус Филип Костич не очаква лек мач утре срещу България в квалификациите за Евро 2024. "Лъвовете" посрещат съседите ни в 21:45 часа.

"За мене мачът в Разград е един от най-важните. Знаем какво ни чака. И една победа в този двубой ще ни приближи към целта ни. Щастливи сме, че направихме отличен старт в квалификациите. Подготвени сме физически и футболно, а в дните до самия мач можем да се подобрим единствено психологически", заяви Костич, цитиран от БТА.

"Няма да бъде леко, но както казах – трябва да победим в Разград и с нови три точки да направим още една крачка към класирането. В края на сезона или в началото на новия е тежко за всеки. Както за нас, така и за противниците. Но треньорът раздели минутите за всеки от нас.

Преди срещата във вторник имахме една добра увертюра във Виена (контролна среща с Йордания миналия петък). Тези, които не са играли досега, получиха шанс да се докажат срещу Йордания и да потвърдят, че мястото им е в националния", допълни 30-годишният играч.

"Всичко е наред. Най-важното е, че атмосферата в отбора е добра. Ние сме единни и когато сме такива, можем да направим много", каза още той и добави, че съжалява за отсъствието на съотборника си и в Торино - Душан Влахович.

"Липсва ми, защото излизаме и извън терена като приятели. С него имаме много повече класа. Пожелавам му да се възстанови и да бележи много голове, както за клуба, така и за националния отбор", посочи Костич. Доста по-уверен за мача с България беше Сергей Милинкович-Свич. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички