Милинкович-Савич: Бием България и се класираме за Евро 2024


Милинкович-Савич: Бием България и се класираме за Евро 2024
Снимка: Getty Images

1962 0

Една от националните суперзвезди на Сърбия - Сергей Милинкович-Савич, се опитва да не се поддава на напрежението около бъдещето си на клубно ниво и в часавоте преди евроквалификацията във вторник срещу България. 

В Италия съобщават, че офанзивният футболист скоро може да премине от Лацио в Ювентус, след като започва да тече последната година от споразумението му с "орлите". Междувременно самият той сподели преди утрешното заминаване за България, че успех над "лъвовете" би означавал максимално приближаване до Евро 2024. 

Мнението на Миличнкович-Савич

"Сигурно е, че ще отидем и за трите точки, защото тогава, да не казвам математически, но със сигурност сме свършили голяма част от работата. При победа ще бъдем много близо до целта и класиране на Европейското първенство.

Повярвайте ми, ще направим най-добрия анализ на България и ще се подготвим по правилния начин. Не мисля, че ще има грешки, защото искаме да излезем в почивка след нови три точки в актива. Трудно е, но така беше и миналата година, когато бяхме десетина дни с националния отбор, но пък направихме добри неща", обяснява в родината си "СМС".

Ситуацията пред Сърбия

Западната ни съседка бива определяна за фаворит при визитата си във вторник на "Хювефарма Арена" в Разград. До този момент Сърбия е изиграла 2 срещи, но разполага с пълен точков актив, докато България спечели първия си пункт едва в събота при визитата на Литва. 

Проследете България - Сърбия НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички