България ще опита да хване "последния влак" с успех над Сърбия, сигурен е Пикси


България ще опита да хване "последния влак" с успех над Сърбия, сигурен е Пикси
Снимка: Getty Images

1536 0

Националният селекционер на Сърбия Драган Стойкович - Пикси, сподели коментар около предстоящата европейска квалификация на "орлите" срещу България след броени дни. 

Визитата на западната ни съседка е част от квалификационната група "G" по пътя към Евро 2024 и ще се проведе на 20-и юни от 21:45 часа на "Хювефарма Арена" в Разград. Битката ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Легендата на сръбския футбол се изказа изключително ласкаво по адрес на селекционера на "лъвовете" - Младен Кръстаич, който пък бе начело на Сърбия преди настоящия период на Пикси. 

 

Мнението на Пикси

"Младен е мой приятел. Много го ценя и обичам. Много трудно може да бъде посочен по-почтен човек във футбола от него. Той е някакво изключение. Радвам се, че ще се видим.

Ще сме противници, но на терена. Това няма да повлияе на отношенията ни. Той познава отлично нашите играчи. Няма как да имаме тайни от него, но не знам доколко това ще му е от помощ. България започна с две загуби и сега ще направи всичко да ни победи и да хване може би последния влак", обясни Пикси преди предстоящите срещи на възпитаниците му. 

 Ето какво сподели и Душан Тадич за битката с България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички