Димитров: Гордея се, че водя тези момчета! Моля ви, дайте им шанс


Димитров: Гордея се, че водя тези момчета! Моля ви, дайте им шанс
Снимка: Lap.bg

2195 0

Селекционерът на младежкия национален отбор - Александър Димитров, сподели мнението си за ремито с Косово (1:1). България драматично достигна до точката по време на квалификациите с попадение едва в продължението на стадион "Александър Шаламанов".

Коментарът на Димитров

"Влязохме под емоциите и физически от мача с Германия. Първото полувреме имах забележки върху контрола. Губихме първа и втора топка, както и липсваха атаките. На полувремето коригирахме отношението. Върнахме се в мача, страхотни са момчетата. Радвам се, че изравнихме. Чувал съм, че когато не победиш, не трябва да губиш. Този отбор и тези играчи имат голямо бъдеще.

Не се оправдавам с времето. Можеше през първото полувреме бяхме длъжници. След мача бяхме емоционални, но сега можехме да дадем много повече. Емоциите и възрастта на играчите е такава, че те се подготвят за първия отбор. Гордея се, че съм треньор на тези момчета. Страхотни са. 

Смятам, че имаме достатъчно вариативност в атака. Който не започва в мача, после вдига представянето на отбора. Това е част от работата и манталитетът ни. 

След мача с Израел се помолих клубовете и треньорите да дадат доверие на играчите и нужното игрово време. С представянето им виждате, че имат потенциал. И Шопов каза, че им е нужно време. Не се бъркам, но имахме състезатели, които между мачовете бяха получили малко игрово време, а това ги потиска. Моля ви, дайте им шанс", емоционално сподели Димитров.

Ето какво сподели и капитанът на България Християн Петров!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички