Завърнал се ас на "лъвовете": Точките ни не отговарят на нашето ниво


Завърнал се ас на "лъвовете": Точките ни не отговарят на нашето ниво
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1858 0

Завърналият се в националния отбор по футбол Георги Костадинов е убеден, че България има своите шансове в гостуването на Черна гора и в никакъв случай балканският опонент не е по-добър от "лъвовете". И той вярва, че това ще си проличи на терена в Подгорица в петък вечер. 

"Черна гора е е един отлично организиран отбор, който обаче не превъзхожда България с каквото и да били. Утре (бел.ред. в петък) трябва да бъдем концентрирани и да изпълним изискванията на треньора", сподели мнението си футболистът на Арсенал (Тула). 

Бившият халф на Берое и Левски вярва, че точковият актив в квалификациите за Евро 2020 не отговарят на класата на "лъвовете" и за пример даде силната игра, показана в Лигата на нациите - турнирът, който все още може да даде квота на България за шампионата на Стария континент. 

"Настоящият ни точков актив не отговаря на нашето ниво. В Лигата на нациите показахме, че можем да играем добър футбол и постигнахме добри резултати. Атмосферата в отбора е отлична, станахме по-единни. Сигурен съм, че в следващите срещи ще покажем какво можем. Позитивната енергия е само едно от нещата, които ни трябват. Трябва да покажем още самочувствие и добра организация. Убеден съм, че с 3 точки утре ще тръгнем напред", сподели Костадинов (какво каза Балъков преди мача с Черна гора четете в тази статия). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички