Венци Стефанов за националите: Не лъвове, а мишки!

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов е останал крайно разочарован от представянето на националния отбор при загубата от Косово. Собственикът на Славия отправи остри критики след мача, като заяви, че играчите са "мишки отвсякъде", а след това добави: "даже и такива не сме".

"Срам е слаба дума. Лошото е, че не мога да намеря такава, която да опише състоянието на националния ни отбор. Такова чудо не е било - само след четири мача ние сме тотално аут от играта. А тепърва ни предстоят двубои с Англия. Напълно съм съгласен с това, което каза снощи Йордан Лечков. Той е прав. Много е прав", заяви Стефанов пред "Блиц".

Ники Михайлов: От доста време не съм виждал толкова положения пред вратата ни

Националният вратар Николай Михайлов беше видимо разочарован след поражението с 2:3 от Косово. Той смята, че съперникът е показал повече желание ...

"Защо да се търси вината в БФС, питам аз. Играчите имат всички условия. Премии са им обещани. Тренират като царе в база за чудо и приказ. Там все едно са в дворец. Но на терена няма царе, няма лъвове. Наричат ни лъвове, ама ние сме си мишки отвсякъде. Ама даже и такива не сме", добави още той.

А какво сподели наставникът на националния отбор Красимир Балъков след загубата - четете тук.

Още по темата

Please select answer!