Ники Михайлов: От доста време не съм виждал толкова положения пред вратата ни


Ники Михайлов: От доста време не съм виждал толкова положения пред вратата ни
Снимка: Оф. сайт на Левски

5459 0

Националният вратар Николай Михайлов беше видимо разочарован след поражението с 2:3 от Косово. Той смята, че съперникът е показал повече желание да победи и изтъкна по-добрата физическа форма на гостите. По негово мнение толкова положения пред вратата на България не е имало в скоро време.

"Няма смисъл да се оправдаваме. Трябва да го приемем като мъже. През второто полувреме те знаехa какво искат и бяха по-активни. Те стояха физически по-добре от нас. Нямам обяснение, но класата на футболистите, отборите, в които играят, това дава разликата. От доста време не съм виждал толкова положения пред вратата ни – даже срещу Чехия нямаше толкова. Щом Косово ни вкарват три гола в София, няма какво да ви кажа", заяви разочарованият Михайлов.

"Със сигурност на всеки българин не му е приятно. Едва ли има някой, на когото не му е тежко. Щом отвън се е видяло, че Косово са по-свежи, значи е така", лаконичен беше влезлият като резерва Георги Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички