Шеф в БФС ще настоява за по-евтини билети за националите ни


Шеф в БФС ще настоява за по-евтини билети за националите ни
Снимка: Guliver/Getty Images

859 0

Заместник-изпълнител­ният директор на БфС Павел Колев е на мнение, че ако це­ните на билетите бъдат свалени, то повече хора ще дойдат на стадиона, особе­но след подобни успехи.

"Аз лично съм на мнение и ще лобирам да свалим цените на билетите, защото според мен едни по-поносими цени биха върнали хората на три­буните. И това трябва да стане сега, точно когато отборът върви. Първо, този тим има нужда от подкрепа­та на хората. И второ, феновете заслужават да гле­дат националния отбор".

"Доста широко е разпростране­но мнението, че българинът обича да дава пари за какво ли не, но щом става въпрос за спорт и особено за футбол, положението е различно. Лично аз не съм на подобно мнение. Отборът ни получи най-голяма подкрепа от Сек­тор Б и Г, където цените бя­ха по 12 лв. Това всичко ми го­вори, че ако билетите са по-­евтини, повече хора ще дой­дат на стадиона, за да под­крепят нашите момчета. Ако това не се случи, значи надежда за българския фут­бол няма, ситуацията е без­надеждна", заявява Колев, цитиран от "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички