СНИМКИ: Български фенове с нацистки поздрави към Англия

Дългоразискваната тема за расизъм в България стигна своя пик в двубоя България - Англия, в който на два пъти главният рефер прекъсваше двубоя в следствия на обиди на расистка основа към играчи на "трите лъва", а основният потърпевш беше Тайрън Мингс. Това обаче не беше единственият случай, в който феновете се "проявиха" в мача, отговаряйки на непрестанните провокации на английските фенове. 

Няколко фенове бяха уловени от камерите на фоторепортерите как "поздравяват" привържениците от Острова с нацистки поздрав - нещо, недопустимо по европейските терени и действия, заради които не един и два пъти УЕФА е глобявала български отбори за подобно поведение на запалянковците. 

Срам! Фалшивият футбол в България проби дъното, за да намери ново!

Дългоочакваното дъно на българския футбол е ударено. Англия пристигна на стадион "Васил Левски", ужилена след загубата в Прага, и тотално рапачет...

На няколко пъти се стигна до размяна на обиди между двете агитки, но трябва да се отбележи и поведението на агитката на гостите, които дори скандираха мощно следната фраза: "Знаете какви сте, расистки к*пелета" (подробности четете тук). 

Ето и кадрите, които вече обикалят различни медии на Острова: 

Още по темата

Please select answer!