Стърлинг: Съжалявам, че България бе представена от такива идиоти


Стърлинг: Съжалявам, че България бе представена от такива идиоти
Снимка: Guliver/GettyImages

7771 0

Звездата на английския национален отбор Рахим Стърлинг не остана никак доволен от расистките нападки на малцина български фенове, които бяха насочени основно към Тайрън Мингс - дебютиралият за Англия централен защитник. Както е известно, на два пъти през първото полувреме мачът беше спиран, а англичаните дори обмисляха да напуснат терена заради поведението на част от феновете на стадион "Васил Левски" (подробности за расисткия скандал четете в този материал). 

Съжалявам България, която бе представлявана от такива идиоти на техния стадион. Както и да е… 6:0 и се връщаме у дома, поне си свършихме работата. Безопасно пътуване за нашите фенове, вие, момчета, се справихте добре", написа Стърлинг в профила си в Twitter веднага след категоричния успех на "трите лъва" над слабата селекция на Красимир Балъков.

Нещо повече - освен че порица феновете на България за поведението на малцината, предприели расистки обиди към играчите на Англия, той коментира и изказването на селекционера на България, че в Англия имат по-голям проблем с расизма: "Не съм много сигурен, шефе", бе лаконичният отговор на Стърлинг. 

Докато в Англия обаче разискват надълго и нашироко феновете в България, английските привърженици също се държаха ужасяващо на стадион "Васил Левски" (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички