Балъков: Боби Михайлов не е проблемът, не съм виновен за резултата срещу Англия


Балъков: Боби Михайлов не е проблемът, не съм виновен за резултата срещу Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

8261 0

Селекционерът на България Красимир Балъков не смята, че проблемите в българския футбол се коренят в 14-годишното управление на Борислав Михайлов, а той лично не смята, че е виновен за тежкото поражение от Англия с 0:6 на стадион "Васил Левски". 

Легендарният плеймейкър, който все още няма победа начело на националния отбор по футбол, е категоричен, че би подал оставката си, ако той е виновен, веднага ще напусна тима, но пренасочи вината за ужасната ситуация в българския футбол към клубовете. 

"Оставка? Ако съм аз проблемът и ако хората искат да си отида, ще съм първият, който ще си подаде оставката. Аз съм разумен човек, проблемът е друг. Проблемът не е Борислав Михайлов и Българския футболен съюз, трябва да имаме търпение. Зависим от клубовете", каза Балъков в интервю пред "БНТ". 

"След 4-5 години трябва да имаме качествени футболисти. Аз съм врял и кипял във футбола. Най-спокоен съм, когато е най-тежко и най-напечено. Всичко друго няма смисъл. Ако остана селекционер, ще си върша работата, както досега. Следвам си плана. Защо казвам "ако остана" ли? Защото вие ме питате за викове "оставка" от публиката. Ако те са насочени към мен, не смятам, че аз съм причината да изиграем такъв мач с Англия", категоричен бе Балъков, който преди мача сподели, че расизмът в България е по-малко в сравнение с тази тенденция на Острова, а Рахим Стърлинг му отговори красноречиво (четете подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички