Ексклузивно: Английски фенове към българите: Знаете какви сте, расистки к*пелета


Ексклузивно: Английски фенове към българите: Знаете какви сте, расистки к*пелета

9894 0

Темата расизъм, която три седмици се тиражира в Англия и озлоби до голяма степен българските фенове, ескалира максимално по време на срещата България - Англия. На два пъти двубоят беше прекратен за няколко минути, тъй като английските играчи и реферската бригада са чули няколко расистки подмятания. Това можеше да доведе до прекратяването на двубоя, но в същото време, по информация на SportLive.bg, английските фенове са крайно невъздържани и постоянно провокират българските запалянковци, дошли да гледат футбол. 

При първите два гола и спиранията на срещата заради расистките обиди феновете от Острова са скочили по оградите и са започнали да псуват българските фенове, обиждайки ги по всевъзможен начин. Също така привържениците са скандирали звучно: "Знаете какви сте, знаете какви сте, расистки к*пелета такива" - вик на феновете, който беше отразен и от Sky Sports. 

На няколко пъти се стигна и до размяна на обиди между двете агитки, но голямата изненада за българите е била фактът, че изобщо срещата е била прекъсната. Феновете от сектор "А" и "Б" са категорични, че обиди на расистка основа не е имало. Стигна се до там, че стотици фенове от сектор "Б" са напуснали стадиона по своя воля, за да не излиза, че те са виновни за прекратяването на мача. Как се стигна до прекъсването на България - Англия на два пъти четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Изумителните стартови 11 от футболисти, прехвърлили 30-годишна възраст

"Младите играчи печелят мачовете, но опитни играчи ви печелят титли", тези думи са състезателя по крикет Хари...

Реклама
Реклама