Решено: Красимир Балъков е новият национален селекционер


Решено: Красимир Балъков е новият национален селекционер
Снимка: Оф. сайт на Литекс

2988 0

Красимир Балъков със сигурност ще е новият национален селекционер на България на мястото на Петър Хубчев, твърди "24 часа". Ръководството на БФС вече е оформило своето решение, като единствено остава официалното назначение на треньора след празниците.

Името на Балъков бе спрягано с националния отбор на България в последните няколко седмици, след като стана ясно, че старши треньорът Петър Хубчев почти сигурно напуска "лъвовете". В последните няколко дни Балъков дори бе свързван с треньорския пост и в тима на ЦСКА, където изненадващо Любослав Пенев напусна отбора.

Очаква се Балъков да довърши сезона в тима на Етър Велико Търново, преди да започне работа с националите. Първият мач на легендарния полузащитник най-вероятне ще се състои на 6 юни, когато България се изправя срещу Чехия в Прага в третия ни мач от евроквалификациите.

Междувременно се появиха информации, че от ръководството на БФС само един-единствен представител желае Краси Балъков да застане начело на националния отбор (вижте подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички