БФС предложи националния тим на Балъков, той вече си гради щаб?


БФС предложи националния тим на Балъков, той вече си гради щаб?
Снимка: Оф. сайт на Литекс

2204 0

Треньорът на Етър Красимир Балъков е започнал окомплектоването на треньорски щаб, с който да оглави националния отбор на България, твърди вестник "Труд". Героят от САЩ 1994 вече е получил предложение от Борислав Михайлов да заеме овакантеното място след раздялата с Петър Хубчев. Той все още не е подписал официално договор, но се очаква това да се случи в началото на месец май.

Интересното е, че президентът на БФС и легендарният бивш полузащитник не бяха в добри отношения през последните години. Причина за това бе отказът на Балъков да подкрепи Михайлов в бунта на четвъртите в света срещу Иван Славков през 2005 година. По това време Балъков бе помощник в Щутгарт и не се включи в кампанията по издигането на кандидатурата на Михайлов. Това направиха Христо Стоичков, Наско Сираков, Емил Костадинов, Трифон Иванов, Любослав Пенев и Йордан Лечков.

Изглежда обаче, че различията между двамата са изгладени в името на националния отбор след изненадващото напускане на Хубчев. Очаква се в новия щаб на "трикольорите" да влезе Йончо Арсов-младши. Той се познава отлично с Балъков от съвместната им работа в Черноморец (Бургас) и Хайдук (Сплит). А за причините на Хубчев да напусне четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички