Има само един вариант за заместник на Хубчев в националния


Има само един вариант за заместник на Хубчев в националния
Снимка: БГНЕС

2800 0

Има един единствен вариант за нов селекционер на националния отбор, ако наистина Петър Хубчев напусне тима. Това е Красимир Балъков, който е първият и единствен вариант пред ръководството на БФС.

Развитие по темата се очаква още през следващата седмица, когато и на документи България остава без треньор на представителния тим. През юни предстоят две решителни евроквалификации - гостуване на Чехия в Прага на 6-и и домакинство на Косово в София на 10-и.

Очаква се назначението на Балъков да бъде обявено още преди края на ангажиментите му към Етър в настоящия сезон, информира "24 часа". На 2 май „болярите“ приемат Витоша (Бистрица) в последния си мач от плейофна група А от втората осмица на Първа лига, след което предстоят битките за седмото място и евентуален бараж за Лига Европа между Етър, Славия, Ботев (Враца) и Локомотив (Пд).

Полуфиналите за 7-10-о място са на 11 и 18 май, а победителите играят финал в две срещи на 25 и 29 май. Баражът за Лига Европа между седмия и третия в класирането е на 1 юни, а почти сигурно най-късно от 2 юни националите трябва да са на лагер за квалификациите - с Чехия на 6 юни и с Косово на 10-и.

Каква бе позицията на шефа на БФС Борислав Михайлов по скандала преди около месец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички