Проблем: Само Михайлов от БФС иска Балъков, Изпълкомът има друг кандидат

Членовете на Изпълкома на БФС са раздвоени относно избора на нов национален селекционер, информира "24 часа". Президентът на централата Борислав Михайлов настоява за заместник на Петър Хубчев да бъде назначен Красимир Балъков. Другите обаче били зад друг кандидат.

Според тях трябвало да се даде шанс на помощника на Хубчев - Георги Донков. Той бил запознат с всички плюсове и минуси на отбора, в който работи от 2 години и половина.

Венци Стефанов категоричен: На 100% Хубчев предаде Боби Михайлов

Президентът на Славия и член на Изпълкома към БФС Венцеслав Стефанов изрази своето мнение относно случките около националния отбор и новината, че...

Михайлов се е видял с Балъков преди ден и двамата са уточнили параметрите по споразумението. Треньорът на Етър настоявал Донков да остане в неговия щаб. Той обаче най-вероятно няма да приеме да е пак помощник и ще напусне заедно с Хубчев. Според "24 часа" помощникът бил поканен на следващата среща с Балъков.

Според вестника Донков ще започне работа в Левски заедно с Хубчев за новия сезон. А ако Михайлов убеди останалите членове на Изпълкома да назначат Балъков, той ще бъде обявен за наследник на Хубчев още през идната седмица. А кога Хубчев се е споразумял с Левски вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!