Новоизлюпен национал: Англия има своите слабости


Новоизлюпен национал: Англия има своите слабости
Снимка: Getty Images/Guliver

2450 0

Даниел Младенов сподели, че се надява да получи шанс за изява в гостуването на България на “Уембли” в събота. Футболистът на Етър отдаде заслуженото на Англия преди европейската квалификация и вярва, че отборът ни може да измъкне нещо от “трите лъва”.

"Надявам се да получа шанс за изява, да играя добре и да помогна на отбора. Не мога да кажа какво повече можем да предложим от Англия. Трябва да бъдем реалисти. Трябва да имаме и ден. Играем срещу едни от най-добрите футболисти в света", сподели Младнеов. 

"Не съм чак толкова стар, но не съм очаквал да получа повиквателна. Много пъти съм заслужавал да получа повиквателна, но не съм бил викан. Щастливо изненадан съм. Красимир Балъков и щабът му гледаха всеки мач на Етър в първенството.

Всеки отбори си има своите слабости, въпреки че те са малко при отбора на Англия. Трябва да играем бързо с топката, за да ги изненадаме", категоричен беше крилото за рецептата за победа над Англия. Междувременно и Христо Стоичков сподели какво иска да види от "лъвовете" срещу Англия (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички