Христо Стоичков посочи какво иска да види от националите ни на "Уембли"


Христо Стоичков посочи какво иска да види от националите ни на "Уембли"

3725 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков сподели какво очаква да види от родните национали, за  да имат достойно представяне в предстоящия мач срещу Англия на "Уембли". Според бившия играч на Барселона най-важното е отборът ни да не се уплаши прекалено много от именития си съперник.

"Ние не можем да се сравняваме с големите сили. Дано не се уплашат на "Уембли". Ние сме завършвали 0:0 с много силен отбор на Англия. Сега са големи футболисти, но тогава англичаните бяха още по-големи. Краси Балъков трябва да им внуши, че футболът е колективен спорт, трябва да си помагат. Няма безгрешни, аз съм правил милион грешки", заяви Стоичков пред Канал 3.

"Надявам се, че този колектив може да се пробуди. Всеки път си казваме, че ще стане в следващите квалификации, но с 3 или 4 точки няма как да се класираме. Трябва да си повярват, че могат и да следват целите си, защото ако нямат цели, минават 90 минути и шапка на тояга", допълни още той. Евроквалификацията между Англия и България за Евро 2020 е тази събота от 19:00 българско време.

А без кой основен играч ще бъде България в мача на "Уембли" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички