Лечков потвърди за Дерменджиев и заяви: Може днес да обявим новия селекционер


Лечков потвърди за Дерменджиев и заяви: Може днес да обявим новия селекционер

1538 0

Първият вицепрезидент на Българския футболен съюз - Йордан Лечков, призна, че в момента преговаря с георги Дерменджиев за поста селекционер на националния отбор по футбол. Той не разясни дали бившият треньор на Лудогорец и Левски е единственият, с когото преговаря, но обяви, че назначението на заместника на Красимир Балъков може да стане факт още днес.

"Вярно е. Водя преговори с Дерменджиев, след като бях оторизиран от Изпълкома. Имат да се уточнят някои технически подробности. Утре, а вероятно може и днес, ще обявим официално кой заема мястото на Красимир Балъков”, коментира Лечков пред агенция "Блиц".

Според члена на Изпълкома Венцеслав Стефанов, има още три имена, които са варианти да водят България след оставката на Балъков. Става дума за Иван Колев, Николай Киров и Ясен Петров. А каква интересна подробност около евентуалното назначение на Дерменджиев излезе днес вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички