Обявиха изненадващ фаворит за националния отбор, ще е временен вариант


Обявиха изненадващ фаворит за националния отбор, ще е временен вариант
Снимка: БГНЕС

2808 0

Бившият треньор на Лудогорец и Левски Георги Дерменджиев е фаворит за нов селекционер на България, твърди вестник "Труд". Според изданието, опитният наставник вече е дал съгласието си пред БФС, че е готов да поеме "лъвовете". Двете страни вече са провели разговори в тази насока, тъй като до следващите мачове на "трикольорите" остава по-малко от месец. Вицепрезидентът в оставка на футболната централа Йордан Лечков е в трескаво търсене на нов селекционер, след като Красимир Балъков подаде оставка в петък.

"Труд" информира още, че Дерменджиев е съгласен дори и на краткосрочен контракт. Именно такова е желанието на отговорника за националния отбор Йордан Лечков, натоварен със задачата да намери заместник на Балъков. Шефът на БФС е говорил с Дерменджиев да поеме България до баражите за Лигата на нациите през март.

В края на миналата седмица стана ясно, че "лъвовете" със сигурност продължават в следващата фаза на турнира, която може да осигури квота за Евро 2020.

По-рано президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви трима други варианти за поста - Иван Колев, Ясен Петров и Николай Киров. А какво любопитно попълнение на щаба обмислят в БФС вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички