Обявиха каква заплата са прибирали Хубчев и Балъков от БФС

БФС е давал месечно възнаграждение от 25 000 лева на националния селекционер на България. Такава е била заплатата на последните двама, водели представителния ни мъжки тим, твърди "България днес". Става дума за Петър Хубчев и Красимир Балъков.

Както е известно, Хубчев напусна поста си, за да поеме Левски. Балъков пък подаде оставка, заради слабите резултати на "лъвовете". В момента отговорникът за националния отбор Йордан Лечков трескаво търси нов наставник на тима.

Балъков обясни защо е решил да напусне националния отбор

Доскорошният национален селекционер на България Красимир Балъков обясни защо е подал оставка, като заяви, че по този начин не бяга от отговорност...

Най-високо платен досега е бил световният шампион от 1990 година с Германия Лотар Матуес. Легендата се съгласи да поеме България срещу 30 хиляди евро на месец, но резултатите му бяха посредствени. Не е ясно обаче какви условия може да предложи сегашното временно ръководство на футболния съюз на евентуалния нов селекционер. А каква версия за напускането на Хубчев се появи наскоро вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!