Лечков: Да видим кой ще се кандидатира, да не вадим пак ние горещите картофи от огъня


Лечков: Да видим кой ще се кандидатира, да не вадим пак ние горещите картофи от огъня
Снимка: БГНЕС

8209 0

Йордан Лечков направи много интересно изказване, като не изключи възможността отново да е управлението на родния футбол, въпреки че днес стана ясно, че целия Изпълком на БФС е подал оставка.

"Нека се даде равен шанс на всички кандидати да управляват българския футбол. Това, което ние постигнахме, не е никак малко. Очакваме платформи, идеи... Ние няма да си разкриваме картите и няма да кажа дали ще се кандидатирам за президент. Нека видим дали изобщо някой ще се кандидатира - да не се наложи пак ние да вадим горещите картофи от огъня", заяви Йордан Лечков след заседанието на Изпълнителния комитет на БФС в Бояна.

Вицепрезидентът в оставка обясни, че предстои процедура по всички правила на УЕФА. "Има си срокове, не би следвало да избързваме. Ще бъдете уведомени кога ще се свика следващият Изпълком, на който ще се вземе решение евентуално за насрочване на Конгрес".

Именно Лечков пък ще трябва в най-кратки срокове да избере новия национален селекционер след оставката на Красимир Балъков. Ето какво заяви по този повод.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички