Ейбрахам за мача с България: Нека футболът ни говори и расистите там да се чувстват като идиоти

Нападателят на Челси Тами Ейбрахам коментира расисткия скандал, избухнал по време на евроквалификацията България - Англия преди седмица. 22-годишният футболист пътува с английския национален отбор до София, но не взе участие в мача, завършил с резултат 6:0 в полза на неговия отбор.

"Това, през което преминахме в България, не е приемливо. Всички се опитват да направят всичко възможно, за да се отървем от това, гледайки "Sky Sports" и виждайки навсякъде "Няма място за расизъм". Хубаво е да има подкрепа зад всички. Трябва да сме професионалисти, да продължим и да оставим футбола да говори", коментира нападателят пред официалния сайт на Челси.

И Гуардиола не остана безучастен за расисткия скандал от България - Англия

Mениджърът на Манчестър Сити също не остана безучастен след нашумелия расистки скандал по време и след евроквалификацията между България и Англия...

"Доволен ли съм от това как се справихме в България? Да, определено. Видяхме много клипове как момчетата се събират, разговарят помежду си, а също и нашето представяне там. Нека футболът ни да говори и расистите просто да се чувстват като идиоти", категоричен бе Ейбрахам. А какво каза за скандала Боби Михайлов при оттеглянето си вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!