Михайлов за расисткия скандал: Цялата истерия дойде от Англия


Михайлов за расисткия скандал: Цялата истерия дойде от Англия

3444 0

Борислав Михайлов коментира расисткия скандал, който се разяри по време на България - Англия. Според него цялата тази истерия е дошла от англичаните, които не спираха да пишат по тази тема в седмиците преди двубоя.

"Много голяма роля за тази истерия дойде от Англия. Знаете, че написах две писма. Написах им, че България не е расистка държава. Специализирани структури дават информация дали нещо се е случило", заяви той. 

Относно това дали е можело да има по-засилена охрана по време на двубоя и дали не е било очаквано:"Не е организирано от Футболния съюз със сигурност, платили сме на стюарди и на полиция, не мога да гадая дали е нарочно или не. Тази истерия дойде от Англия, аз писах две писма. За защита на България, българските фенове и футбол. Тези неща се случват много повече в други държави".

"Не може да чуеш 4-5 души от 25 хиляди и да спреш мача. Не го разбирам това. С Чехия ни наказаха, защото имаме знаме, което е признато от България, но не и от FARE”, допълни Михайлов, като заяви, че при едното спиране подвикването "било чуто само от Гарет Саутгейт".

А кога и защо е решил да подаде оставката си като шеф на БФС - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Легендата на Германия Герд Мюлер живее в старчески дом и с прогресивна деменция

До 2014 година Герд Мюлер - велик германски футболист и носител на "Златната топка", редовно се появяваше в...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама