Златомир Загорчич остана разочарован от развитието на мача срещу Лудогорец


Златомир Загорчич остана разочарован от развитието на мача срещу Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1496 0

Златомир Загорчич изглеждаше изключително разочарован от представянето на Славия срещу Лудогорец, в който разградчани спечелиха Титлата на България за 11-и пореден път.

" Просто този автогол след корнер след колеблива игра реши нещата, а после и другите два гола. Първите 15 минути обаче бяха равностойни, но след това Лудогорец показа това, което си може, игра с настроение и си спечели мач." , заяви Заги в интервю веднага след двубоя.

Той коментира и какво е казал на футболистите си на полувремето, както и какво мисли за реванша за Купа България срещу ЦСКА, в който белите ще трябва да наваксват два гола пасив.

" Опитвахме да реагираме. Разбрахме се в съблекалнята, че трябва да имаме търпение и да вкараме гол. За жалост ни вкараха четвърти гол. В няколко ситуации можехме да се справим по-добре и да вкараме и други голове. Сега обаче продължаваме да работим и да си гледаме следващите мачове.

Не ме интересува какво се случва в ЦСКА. Интересува ме какво се случва при нас. Притеснява ме, че допуснахме Лудогорец да ни прави такива контраатаки. Мислим по въпроса да си оправим нашите неща и да се подготвим възможно най-добре срещу ЦСКА."

Междувременно, ЦСКА и Левски заформиха разочароващо нулево равенство на " Васил Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички