Станимир Стоилов избухна срещу съдиите след дербито между ЦСКА и Левски


Станимир Стоилов избухна срещу съдиите след дербито между ЦСКА и Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4682 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана крайно недоволен от показания жълт картон на Илиян Стефанов в дербито срещу ЦСКА, с което играчът на "сините" няма да може да вземе участие в предстоящия полуфинален реванш срещу Лудогорец за Купата на България. Мъри изтърпяваше наказание и нямаше възможност да бъде покрай тъчлинията с играчите си.

Резултатът е справедлив, за мен не стана най-динамичният мач. Нашият отбор бе изчерпан емоционално и физически. Можехме да отбележим и те имаха едно положение в края. Като динамика не стана мач", започна Мъри.

"Знаех, че Илиян Стефанов ще получи картон, даже и да не беше играл. Сами виждате, какво да коментирам. Всеки излязъл футболист е голяма загуба, защото нямаме играчи.

Сменихме Уелтън, за да не го изгонят за неправилно дишане. Имахме инициативата, но не смятам, че ако някой беше спечелил, можеше да каже, че е заслужено. Запазихме Илиян Стефанов, сега ще си почине за мача с Лудогорец.

Очаквахме да има катаклизми, но засега не сме нарушили играта. С водещите отбори имаме поделена доминация. Очаквам изключително тежък двубой срещу Лудогорец.

Надявам се Миланов да се възстанови, въобще не искахме да рискуваме. Илиян беше важен заради позицията, на която да играе. Дори да беше при мен на трибуните, пак щеше да получи картон.

Не вярвам, че елиминацията с Лудогорец е решена. Ще бъде изключително труден мач", завърши Стоилов.

Цанко Цветанов пък благодари на Мъри Стоилов за доверието, тъй като не е имал слушалка в ухото си (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички